PASTA VESPA 2

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 101 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pasta Vespa 2. Meer weten? Ontdek meer

24 feb 2024 om 0:15 Er zaten jammer genoeg niet veel spekblokjes in de pasta carbobara waardoor het vrij eentonig was en minder smaak had
1 dec 2023 om 17:13 Helaas 45 minuten te laat maar goed, kan gebeuren. Er waren geen panini's meer, netjes opgebeld en pizza in de plaats zonder meerprijs. Was heel lekker
29 sep 2023 om 19:41 Lekker en vorzorgd. Super vriendelijk!
12 sep 2023 om 1:56 mijn eerste ervaring was positief
7 sep 2023 om 20:46 Pasta (formaggio) had niet veel smaak. De cola die er bij moest zitten heb ik nooit gezien. Lookbroodjes waren lekker
26 aug 2023 om 17:29 Al meerdere keren zeer tevreden van het eten! Alleen: 2 euro voor extra brood, zijnde een klein stukje van een afbakbroodje, is echt wel doorgerekend. Geef voor optionele dingen die je dient bij te betalen graag een ‘volwaardig’ iets.
25 aug 2023 om 21:58 Lekker. Levering wat later dan verwacht maar dit werd goed gecommuniceerd.
20 aug 2023 om 23:10 2de keer dat we besteld hebben en het was weer zeer lekker . Echt een aanrader
15 aug 2023 om 11:59 Vrij grote bestelling, snel geleverd en echt super lekker
15 aug 2023 om 8:51 Top, wel druk dus wat langer wachten maar zeker de moeite
10 aug 2023 om 10:08 Wraps and pasta are always perfect. We order here frequently. I just wish they wouldn’t cut the wraps in half while there is aluminium foil around them. It easily gets into the wraps and we have to fish it out.